Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
20. januára 2024 o 11:43
Čas čítania 0:35

Petra Vlhová si poranila pravú nohu. Je v stabilizovanom stave v nemocnici a čaká na vyšetrenia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V Jasnej okrem Vlhovej spadlo viacero pretekárok. Podľa Shiffrinovej to bolo, akoby lyžovala na skle.

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová dnes nedokončila obrovský slalom Svetového pohára v Jasnej po tom, čo nešťastne spadla už v hornej časti trate. Po páde ležala na svahu niekoľko minút, kým po ňu prišli záchranári, ktorí ju neskôr vrtuľníkom transportovali do nemocnice. Podľa najnovších informácií Denníka N si pravdepodobne poranila pravú nohu a čaká ju vyšetrenie.

20. januára 2024 o 9:58 Čas čítania 0:27 AKTUÁLNE: Petru Vlhovú odviezol vrtuľník do nemocnice po hrozivom páde na pretekoch v Jasnej AKTUÁLNE: Petru Vlhovú odviezol vrtuľník do nemocnice po hrozivom páde na pretekoch v Jasnej

„Petra Vlhová bola po páde v 1. kole obrovského slalomu v Jasnej prevezená v stabilizovanom stave do nemocnice. V súčasnosti sa podrobuje komplexným vyšetreniam, ktoré odhalia rozsah zdravotných indispozícií, o čom vás budeme informovať. Žiadame vás o trpezlivosť a pochopenie,“ vyjadril sa tím Petry Vlhovej.

Podmienky v Jasnej sú dnes pre slalomárky pomerne dosť náročné. Spolu s Vlhovou preteky nedokončilo niekoľko ďalších lyžiarok. Príčinou je zrejme náhla zmena počasia, keď po plusových teplotách a daždi prišlo ochladenie a trať pokryl ľad. Mikaela Shiffrinová v cieli povedala, že sa cítila, akoby lyžovala na skle.

Aktuálna fotografia z pretekov v Jasnej, kde Petra Vlhová spadla.
Aktuálna fotografia z pretekov v Jasnej, kde Petra Vlhová spadla. Zdroj: Čitateľ Refresheru
Domov
Zdieľať
Diskusia