Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Samuel Valent
20. januára 2024, 15:27
Čas čítania 0:38

Tím Petry Vlhovej o jej zdravotnom stave: Má roztrhnuté väzy v kolene, sezóna sa pre ňu skončila

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po prevoze do nemocnice v Ružomberku podstúpila vyšetrenia, ktoré odhalili poškodenie väzov v kolene.

Mauro Pini, tréner Petry Vlhovej, informoval o stave slovenskej lyžiarky na tlačovej konferencii. Vlhová si podľa jeho slov pri páde na pretekoch v Jasnej roztrhla väzy v kolene a sezóna sa tak pre ňu skončila.

Po prevoze do nemocnice v Ružomberku podstúpila vyšetrenia, ktoré odhalili poškodenie väzov v kolene. Okrem toho mala aj bolesti hlavy a ramena. 

Tím Petry Vlhovej sa vyjadril, že urobí všetko preto, aby sa čo najskôr vrátila silnejšia ako kedykoľvek predtým. Ďalšie informácie neposkytli, pretože stále prebiehajú dodatočné vyšetrenia.

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová nedokončila po páde obrovský slalom Svetového pohára v Jasnej. Po páde sa niekoľko minút nevedela postaviť. Museli zasahovať záchranári a previesť ju vrtuľníkom do nemocnice.

„Niekedy sa stane, že nie všetko vyjde, ako by sme si želali, a šport prináša aj takéto situácie. Petra je v starostlivosti špičkových lekárov, podstupuje celú škálu vyšetrení. Došlo k relatívne silnému nárazu do hlavy, sťažovala sa na rameno a na koleno,“ uviedol ešte predtým Richard Galovič, manažér Petry Vlhovej.

Tím Petry Vlhovej
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia