Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová TASR
23. januára 2024, 12:35
Čas čítania 1:08

Ožratý za volantom, smrť v očiach. Sulík opísal, čo uvidia Slováci vo videu z Dankovej nehody

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Richard Sulík na tlačovej besede spomenul aj údajné vulgárne správanie Andreja Danka voči policajtom.

Richard Sulík (SaS) sa dnes na tlačovej besede vyjadril k videozáznamu z dopravnej nehody Andreja Danka. Podľa jeho slov bude na záberoch „ožratý“ podpredseda parlamentu.

„Za volantom bude sedieť jeden totálne ožratý podpredseda parlamentu. Bude kývať volantom, smrť v očiach, vydesený, potom trafí semafor a následne zdrhne z miesta činu. Toto budete vidieť,“ odpovedal na otázku novinára.

Sulík spomenul aj Dankovo údajné vulgárne správanie. „Keď ho nájdu policajti, tak im ešte aj vulgárne vynadá. Toto je vizitka dnešnej koalície, toto je ich úroveň kultúry, čo pácha tento človek,“ dodal.

Protesty budú pokračovať

Opozičné PS, KDH a SaS oznámili, že budú pokračovať v protestoch proti vládnej novele Trestného zákona aj vo štvrtok 25. januára o 18.00 h vo viacerých mestách na Slovensku. Naďalej trvajú na stiahnutí novely a na jej predložení do riadneho legislatívneho procesu vrátane medzirezortného pripomienkového konania. Apelovali najmä na predsedu Národnej rady (NR) SR Petra Pellegriniho (Hlas-SD).

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

„Je to neudržateľná situácia a koalícia to vie,“ vyhlásil líder PS Michal Šimečka s tým, že novela je nebezpečná a otvára dvere kriminálnikom. Tvrdí, že aj predstavitelia koalície si uvedomujú riziká novelizácie a nevedia voličom vysvetliť dôvody nižších trestných sadzieb za krádeže.

Šimečka poukázal aj na priebeh diskusie o návrhu na skrátené legislatívne konanie k novele, predpokladá, že koncom týždňa by sa o tom malo hlasovať v NR SR.


V súvislosti s novelou predsedníčka klubu KDH Martina Holečková apelovala na predsedu parlamentu. Ten mal podľa nej šancu ukázať, že sa vie odpútať od premiéra Roberta Fica (Smer-SD). Podotkla, že miesto toho si vybral budúcnosť vo Ficovom tieni, a to aj v prípade, ak sa stane Pellegrini prezidentom. Obdobne to vidí predseda SaS Richard Sulík. Zdôraznil tiež, že aj vláda, ktorá vyhrala voľby, musí návrhy presadzovať v rámci platných pravidiel.

SAS, SULIK
Zdroj: Facebook (SASKA)
Domov
Zdieľať
Diskusia