Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
4. februára 2024, 8:41
Čas čítania 0:30

Tvrdí, že je zamestnanec Billy a predáva parfumy. Po Bratislave sa pohybuje podvodník, daj si pozor na jeho taktiky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Billa upozorňuje, že podvodník sa môže z Petržalky presunúť aj do iných častí hlavného mesta.

Falošný zamestnanec Billy predáva po Petržalke parfumy a predmety osobnej spotreby za podozrivo nízku cenu. Na podvodníka upozornil reťazec na sociálnej sieti.

„Dotknutý muž sa podľa informácií od občanov odvoláva na fakt, že je zamestnancom BILLA, s. r. o., a tvrdí, že pokiaľ majú vernostnú kartu BILLA Bonus, vie im tento tovar predať za nižšiu cenu,“ informujú.

Obyvateľom Petržalky pri predaji podsúva informáciu o spoločenskej udalosti v predajni na Muchovom námestí v Petržalke, ktorú má moderovať moderátor Michal Hudák. Podľa Billy udalosť nie je skutočná.

„Upozorňujeme zákazníčky a zákazníkov, že tento doposiaľ neidentifikovaný muž sa môže presúvať aj do iných mestských častí Bratislavy a jej okolia,“ uvádzajú v príspevku. Spoločnosť žiada občanov o akékoľvek informácie o neznámom mužovi. Obrátiť sa môžu na bezplatnú zákaznícku linku alebo na políciu. 

Späť
Zdieľať
Diskusia