Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
4. februára 2024, 11:33
Čas čítania 0:29

Koalícia tvrdí, že opoziční poslanci využívajú umelú inteligenciu. Danko to zistil na základe „tupého výrazu“

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Opozícia tvrdenia poprela.

Koalícia tvrdí, že opoziční poslanci využívajú na argumentáciu a písanie prejavov umelú inteligenciu. Andrej Danko (SNS) tvrdenia vysvetľuje na základe „tupého výrazu“, ktorí majú niektorí poslanci pri čítaní textov, informujú o tom noviny.sk.

„Oni si cez umelú inteligenciu nechávajú vyrábať blbé texty a čítajú ich v Národnej rade,“ povedal Robert Fico (SMER-SSD). Niektorí poslanci tak odmietajú „diskutovať s umelou inteligenciou“.

Poslanci opozície majú na využívanie umelej inteligencie iný názor a tvrdia, že moderné vychytávky nevyužívajú. „Umelá inteligencia vám vie vygenerovať aj milostný dopis, tak asi zvážte, či chcete, aby vám niekto písal milostný dopis umelou inteligenciou,“ povedala Mária Kolíková (SaS). 

Viacerí berú vyjadrenia koalície sarkasticky. „Ja čakám, dokým mi faktickú poznámku napíše umelá inteligencia. Stále je to loading,“ povedal Tomáš Hellebrandt (PS).

koalícia
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia