Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
17. februára 2024 o 9:32
Čas čítania 0:45

Poľská Biedronka otvorí svoje predajne na Slovensku už tento rok. Vieme, v ktorých mestách by sa mala nachádzať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obchodný reťazec sa chystá prísť do najväčších slovenských miest.

Už ku koncu tohto roka by mal obchodný reťazec Biedronka otvoriť svoju prvú pobočku aj na Slovensku. Poľský predajca Biedronka už spustil aj tvrdú kampaň voči populárnemu Lidlu. Žilinský Štandard najnovšie prišiel s informáciou, kde má u nás Biedronka v pláne otvoriť prevádzky. 

Lacný reťazec by mal svoje prvé pobočky otvoriť v najväčších slovenských mestách, ako sú Bratislava, Košice, Banská Bystrica, Trnava a Žilina. Nie je však ešte známe, na ktorých konkrétnych pozemkoch to bude. Je teda otázkou, či sa Biedronka v budúcnosti rozšíri aj do menších obcí. 

2. februára 2024 o 12:30 Čas čítania 4:49 Mlieko za 0,41 € či maslo za 0,68 €. Nakúpili sme v poľskej Biedronke, oplatí sa viac ako u nás? Mlieko za 0,41 € či maslo za 0,68 €. Nakúpili sme v poľskej Biedronke, oplatí sa viac ako u nás?

Podľa Slováka, ktorý žije už desať rokov v Krakove, v poľských médiách už prebiehajú aj reklamné spoty. „Bol som prekvapený, keď som videl na našej poľskej stanici reklamu pod názvom Biedronka prichádza na Slovensko. Takúto reklamu som počul aj v rádiu, tak podľa toho to Biedronka myslí vážne a Slováci sa majú na čo tešiť,“ povedal pre Žilinský Štandard.

Portugalská spoločnosť Jeronimo Martins Slovensko, s. r. o., si nedávno zaregistrovala slovenskú doménu biedronka.sk. Je teda viac než isté, že u nás bude obchodovať pod osvedčeným poľským názvom a uprednostní ho pred slovenskou verziou Lienka. V Poľsku má už viac ako 3-tisíc predajní. 

Biedronka, Poľsko, Supermarket
Zdroj: Refresher/Radka Klučárová
Domov
Zdieľať
Diskusia