Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Samuel Valent
20. februára 2024, 7:59
Čas čítania 0:31

AKTUÁLNE: NAKA zasahuje v centre Bratislavy. Na mieste je vyše 20 policajtov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zásah prebieha na Radlinského ulici neďaleko Račianskeho mýta.

V centre Bratislavy zasahujú príslušníci Národnej kriminálnej agentúry (NAKA). Na Radlinského ulici neďaleko Račianskeho mýta obkľúčili biely Opel Astra, ktorý roznáša jedlo, informuje Startitup. Podľa portálu pri akcii zadržali jedného muža. Na mieste je viac ako dvadsať policajtov. Zásah paralyzoval dopravu.

Podľa tvnoviny.sk mal zásah súvisieť s drogovou trestnou činnosťou. Svedkyňa sa pre TV Markíza vyjadrila, že videla, ako zatýkajú jedného alebo dvoch mužov. Zbrane mali podľa nej väčšie, než je ona sama. „Bola tam aj krv, záchranka tu bola hodinu a pol, bol to vzrušujúci zážitok,“ dodala

„V tejto trestnej veci sa stále vykonávajú procesné úkony s cieľom zdokumentovať páchanú trestnú činnosť a aj vzhľadom na to, že prípravné konanie je neverejné, nie je možné aktuálne poskytnúť bližšie informácie, aby nedošlo k zmareniu alebo sťaženiu vyšetrovania,“ povedal hovorca Prezídia Policajného zboru Roman Hájek.

Domov
Zdieľať
Diskusia