Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
21. februára 2024, 13:17
Čas čítania 0:26

Agresívny Slovák pobodal svoju družku. Pri hádke napadol aj jej dcéru a porezal ju na tvári

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ženy museli previezť do nemocnice.

️Vyšetrovateľka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci poslala do väzby 46-ročného muža, ktorý nožom zaútočil na svoju družku a jej dcéru. Obvinila ho zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a z prečinu nebezpečného vyhrážania, informuje polícia na sociálnej sieti.

Obvinený z obce Rudina, okres Kysucké Nové Mesto, po hádke na svoju družku a jej dcéru vytiahol nôž a vyhrážal sa, že ich zabije. Obidve ženy museli po útoku previezť do nemocnice.

„Uvedeným konaním napadnutá 43-ročná žena utrpela bodnú ranu v ľavej časti hrudníka, kde sa nachádzajú dôležité orgány, a reznú ranu na malíčku ľavej ruky, jej 18-ročná dcéra reznú ranu v tvárovej oblasti,“ napísala polícia v statuse na Facebooku. 

Ide o medzinárodné gesto a znamená žiadosť o pomoc v ťažkej situácii domáceho násilia.
Ide o medzinárodné gesto a znamená žiadosť o pomoc v ťažkej situácii domáceho násilia. Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky
Späť
Zdieľať
Diskusia