Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
27. februára 2024 o 15:05
Čas čítania 0:31

AKTUÁLNE: Pri Trnave došlo k obrovskému nešťastiu. 22-ročný mladík vypadol z idúceho vlaku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Úmrtie polícia vyšetruje ako usmrtenie.

Na železničnej trati pri Cíferi v okrese Trnava došlo k tragédii. Mladý 22-ročný muž vypadol z idúceho vlaku na trať a zraneniam podľahol, informuje polícia na Facebooku. 

„Krátko po tom, ako vlak o približne 07.15 h ráno opustil Železničnú stanicu Trnava, sa mali doposiaľ nezisteným spôsobom otvoriť počas jazdy dvere a muž z idúceho vlaku vypadol. Žiaľ, pri páde utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ uviedla polícia. 

Policajti už začali trestné stíhanie a mladíkovo úmrtie vyšetrujú ako usmrtenie. „Polícia preveruje všetky okolnosti, ako aj to, či k otvoreniu dverí došlo z technických príčin alebo úmyselným konaním osoby,“ dodáva.

Polícia aktuálne hľadá mladú svedkyňu, ktorá o tejto tragédii informovala vlakvedúcu. Ďalších prípadných svedkov žiada, aby sa prihlásili na polícii alebo ju kontaktovali na bezplatnom telefónnom čísle 158, čím pomôžu objasniť okolnosti tohto incidentu.

Domov
Zdieľať
Diskusia