Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
3. marca 2024, 17:53
Čas čítania 0:24

Hamas odmieta požiadavky Izraela, ktorý preto svoj tím do Káhiry nevyšle

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Izrael tak v nedeľu svoju delegáciu do Káhiry nevyšle, informoval spravodajský web The Times of Israel (TOI) s odvolaním sa na nemenovaného vládneho úradníka.

Palestínske radikálne hnutie Hamas sa odmietlo zaoberať požiadavkami Izraela, ktorými podmienil účasť svojej delegácie na rokovaniach o novej dohode o prímerí konaných v egyptskej metropole Káhira. Izrael tak v nedeľu svoju delegáciu do Káhiry nevyšle, informoval spravodajský web The Times of Israel (TOI) s odvolaním sa na nemenovaného vládneho úradníka.


Izrael od Hamasu žiadal, aby mu poskytol zoznam žijúcich rukojemníkov zavlečených palestínskymi komandami do Pásma Gazy po ich vpáde na juh Izraela zo 7. októbra 2023. Izraelská strana zároveň chcela, aby Hamas stanovil počet palestínskych väzňov, ktorých by Izrael musel prepustiť za každého oslobodeného rukojemníka.


Hamas týmto požiadavkám odmietol vyhovieť, informoval TOI.

Domov
Zdieľať
Diskusia