Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
4. marca 2024 o 8:51
Čas čítania 0:43

AKTUÁLNE: Neznáma žena sa vlámala na pozemok domu Zuzany Čaputovej

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prezidentka je v poriadku.

Neznáma žena sa dostala na pozemok domu prezidentky Zuzany Čaputovej. V nočných hodinách preskočila plot a vlámala sa na dvor. Potvrdil to aj prezidentkin hovorca a informoval, že prezidentka je v poriadku, informujú tvnoviny.sk

„Môžem potvrdiť, že v nočných hodinách neznáma žena preskočila plot a dostala sa na pozemok domu, v ktorom býva prezidentka Zuzana Čaputová. Okamžite zasiahla ochranka, ktorá ženu spacifikovala. Polícia začala tento bezpečnostný incident vyšetrovať,“ povedal hovorca Martin Strižinec.

Polícia ženu zadržala

Polícia zadržala 25-ročnú ženu, ktorá v pondelok v noci preliezla oplotenie a pohybovala sa po pozemku rodinného domu prezidentky Zuzany Čaputovej v Pezinku. Vyplýva to z informácií, ktoré TASR poskytol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

„Keďže zadržaná žena sa správala nepríčetne a javila známky požitia alkoholu, prípadne omamných a psychotropných látok, bola na miesto privolaná rýchla zdravotnícka pomoc, ktorá ženu následne previezla do jednej z nemocníc,“ priblížil Szeiff.

19. júla 2024 o 16:30 Čas čítania 9:56 Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození

Podotkol, že po príchode polície zistili, že ženu na osobnej slobode obmedzili pracovníci Úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií MV SR. „Objasňovaním ďalších okolností tohto prípadu sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Pezinku,“ doplnil.

Domov
Zdieľať
Diskusia