Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
4. marca 2024 o 8:51
Čas čítania 0:43

AKTUÁLNE: Neznáma žena sa vlámala na pozemok domu Zuzany Čaputovej

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prezidentka je v poriadku.

Neznáma žena sa dostala na pozemok domu prezidentky Zuzany Čaputovej. V nočných hodinách preskočila plot a vlámala sa na dvor. Potvrdil to aj prezidentkin hovorca a informoval, že prezidentka je v poriadku, informujú tvnoviny.sk

„Môžem potvrdiť, že v nočných hodinách neznáma žena preskočila plot a dostala sa na pozemok domu, v ktorom býva prezidentka Zuzana Čaputová. Okamžite zasiahla ochranka, ktorá ženu spacifikovala. Polícia začala tento bezpečnostný incident vyšetrovať,“ povedal hovorca Martin Strižinec.

Polícia ženu zadržala

Polícia zadržala 25-ročnú ženu, ktorá v pondelok v noci preliezla oplotenie a pohybovala sa po pozemku rodinného domu prezidentky Zuzany Čaputovej v Pezinku. Vyplýva to z informácií, ktoré TASR poskytol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

„Keďže zadržaná žena sa správala nepríčetne a javila známky požitia alkoholu, prípadne omamných a psychotropných látok, bola na miesto privolaná rýchla zdravotnícka pomoc, ktorá ženu následne previezla do jednej z nemocníc,“ priblížil Szeiff.

21. augusta 2024 o 16:20 Čas čítania 4:30 Obchádzanie sankcií voči Rusku? Slovenský vývoz do viacerých krajín sa po začiatku vojny zdvojnásobil Obchádzanie sankcií voči Rusku? Slovenský vývoz do viacerých krajín sa po začiatku vojny zdvojnásobil

Podotkol, že po príchode polície zistili, že ženu na osobnej slobode obmedzili pracovníci Úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií MV SR. „Objasňovaním ďalších okolností tohto prípadu sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Pezinku,“ doplnil.

Domov
Zdieľať
Diskusia