Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
7. marca 2024 o 10:27
Čas čítania 0:24

Reťazec drogérií zatvára v dvoch slovenských mestách pobočky. Zákazníci musia hľadať alternatívy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dm drogéria zatvára na Slovensku dve predajne.

Sieť drogérií dm zatvára na Slovensku dve prevádzky. Zákazníci pobočiek v Ružomberku a v Banskej Bystrici budú musieť hľadať alternatívy, oznámil reťazec na svojom webe

Už 11. marca zatvorí brány predajňa v Banskej Bystrici na Rudohorskej 16. Zákazníci môžu v pobočke nakupovať do pondelka 11. marca do 18.00 h. V meste zákazníci nájdu ďalších 5 predajní.

6. marca 2024 o 17:49 Čas čítania 0:31 Na Slovensku je plánovaná veľká odstávka pošty. Zatvorené budú všetky pobočky Na Slovensku je plánovaná veľká odstávka pošty. Zatvorené budú všetky pobočky

Problém môžu mať aj zákazníci dm drogérie v Ružomberku na Podhore 48. Zákazníci v nej nakúpia naposledy vo štvrtok 14. marca do 18.30 h. Po novom dm pobočku nájdu až v Dolnom Kubíne. Avšak spoločnosť plánuje otvoriť novú predajňu v Ružomberku, a to na adrese Zarevúca 5051.

dm drogéria
Zdroj: retroshopping.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia