Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
6. marca 2024, 17:49
Čas čítania 0:31

Na Slovensku je plánovaná veľká odstávka pošty. Zatvorené budú všetky pobočky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Služby Slovenskej pošty budú počas víkendu pre plánovanú odstávku nedostupné.

Počas najbližšieho víkendu budú poštové služby Slovenskej pošty nedostupné. Pre technický zásah musia odstaviť takmer všetky poštové služby. Zatvorené ostanú aj tie pobočky pôšt, ktoré inak počas víkendu poskytujú svoje služby. V stredu o tom informovala špecialistka komunikácie Slovenskej pošty Petra Bartošová.

„Slovenská pošta si uvedomuje svoju zodpovednosť voči občanom Slovenska, svojim klientom, a preto naplánovala nevyhnutný technický zásah, ktorý ovplyvní dostupnosť služieb, na víkend, keď je 85 % pobočkovej siete zatvorených a v súlade s poštovou licenciou a podmienkami pošta zásielky nedoručuje,“ uviedla Slovenská pošta.

Počas odstávky bude obmedzená mobilná aplikácia pošty aj internetová stránka, nedostupné bude sledovanie pohybu zásielok aj ďalšie online služby. Zásielky uložené do BalíkoBoxov do 8. marca si budú môcť zákazníci vybrať aj počas víkendu, keď je naplánovaná odstávka. Všetky služby Slovenskej pošty budú opäť dostupné od pondelka 11. marca.

pošta
Zdroj: TASR/Andrej Galica
Domov
Zdieľať
Diskusia