Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
9. marca 2024, 11:57
Čas čítania 0:31

Bývalý policajný prezident Štefan Hamran vstupuje do politiky. Ohlásil kandidatúru v eurovoľbách

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Demokratov do eurovolieb povedie Naď, nasledujú Hamran a Žitňanská.

Bývalý policajný prezident kandiduje za hnutie Demokrati v eurovoľbách. Kandidátnu listinu mimoparlamentnej strany povedie jej predseda Jaroslav Naď. Na druhom mieste bude Hamran a tretie miesto kandidátky obsadí bývalá poslankyňa parlamentu Jana Žitňanská. Naď o tom informoval na sobotňajšej tlačovej konferencii.

Tohtoročné voľby do europarlamentu považuje Naď za mimoriadne dôležité. Slovenská republika podľa neho potrebuje v Európskom parlamente zodpovednú reprezentáciu a morálne a hodnotové líderstvo. „Spoločne s našimi partnermi, spojencami sa musíme postaviť Putinovi, musíme sa postaviť zlu a ukázať, že stojíme na správnej strane barikády,“ poznamenal. Deklaroval, že hodnotami strany sú demokracia, spravodlivosť a bezpečnosť občanov.

Voľby do Európskeho parlamentu sa budú na Slovensku konať v sobotu 8. júna. Slováci budú voliť 15 europoslancov na päťročné volebné obdobie. Politické strany alebo koalície môžu podávať kandidátne listiny do eurovolieb najneskôr do nedele 10. marca.

hamran
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia