Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová TASR
20. marca 2024, 19:50
Čas čítania 0:31

Prehovorila obeť, ktorú napadol medveď v Liptovskom Mikuláši: Z jej prvých slov mrazí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Žena najprv nevedela, čo sa stalo, uvedomenie prišlo až neskôr.

Obeť nedeľného útoku medveďa v Liptovskom Mikuláši opísala, ako prebiehal celý incident. O jej výpovedi informuje TA3

Žena opísala, ako do nej šelma najpv narazila zozadu. Podľa jej vlastných slov v prvých chvíľach nevedela, čo sa vlastne deje. Až neskôr si uvedomila, že práve prežila útok medveďa. Mala pomliaždený hrudník, modriny a „dodriapané“ časti tela. Poškodená uviedla, že incident s medveďom jej spôsobil traumu. Dodala, že momentálne sa bojí ísť sama von.  

Eliminácia medveďa 

Medveďa, ktorý v nedeľu napoludnie v Liptovskom Mikuláši poranil piatich ľudí, sa zatiaľ nasadeným jednotkám nepodarilo eliminovať. Na bezpečnosť obyvateľov dohliadajú viaceré štáby, zviera utieklo do lesov.

Žilinské krajské riaditeľstvo Policajného zboru nasadilo do služieb zvýšený počet hliadok a všetky dostupné prostriedky, ktoré budú monitorovať celé územie mesta a širšie okolie. V súvislosti s výskytom medveďa vyhlásilo mesto mimoriadnu situáciu.

Medveď v uliciach mesta.
Medveď v uliciach mesta. Zdroj: Facebook (Mesto Liptovský Mikuláš)
Domov
Zdieľať
Diskusia