Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
21. marca 2024, 14:31
Čas čítania 0:18

Maďarský premiér Orbán: Liberálov pošleme na smetisko dejín, ako sme to urobili aj s komunistami

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Maďarský premiér taktiež povedal, že ešte nikdy nevidel takú dobrú príležitosť, aby sa národné konzervatívne, suverénne a kresťansky založené sily stali rozhodujúcimi v Európskej únii, ako teraz.

Premiér Maďarska Viktor Orbán tvrdí, že v diskusii s liberálmi nezvíťazí impérium amerického finančníka Georgea Sorosa či bruselskí byrokrati, ale národy. Z Bruselu odkázal, že „liberáli“ dopadnú ako komunisti.

„Myšlienka otvorenej spoločnosti sa v strednej Európe neujala. Pošleme ich tam, kam patria, na smetisko dejín, tak ako sme to urobili s komunistami,“ dodal Orbán.

Premiér podotkol, že nikdy nevidel takú dobrú príležitosť, aby sa národné konzervatívne, suverénne a kresťansky založené sily stali rozhodujúcimi v Európskej únii, ako teraz.

Viktor Orbán.
Viktor Orbán. Zdroj: ASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia