Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
21. marca 2024, 16:05
Čas čítania 0:26

VIDEO: Vodič začal cúvať na diaľnici. Zistil, že nemá diaľničnú známku, policajti zabránili katastrofe

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Incident sa stal na diaľnici D4 v smere od Ivanky pri Dunaji.

Polícia Slovenskej republiky uverejnila na sociálnej sieti video vodiča, ktorý začal cúvať po krajnici na diaľnici D4 po tom, čo zistil, že nemá diaľničnú známku. Dopravní policajti ihneď zakročili a uložili mu blokovú pokutu.

Incident sa stal v smere od Ivanky pri Dunaji. Vodič Volkswagenu Passat sa dopustil závažného porušenia pravidiel cestnej premávky.

„Počas jazdy si uvedomil, že nemá diaľničnú známku, zastavil a následne sa rozhodol cúvať po krajnici. Policajti vozidlo zastavili, pričom vodičovi za toto mimoriadne nebezpečné konanie bola na mieste uložená bloková pokuta,“ uvádzajú na sociálnej sieti.

Polícia apeluje na vodičov, aby za žiadnych okolností týmto spôsobom nehazardovali so svojím životom a ani so zdravím ostatných účastníkov cestnej premávky.

Domov
Zdieľať
Diskusia