Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
27. marca 2024, 14:09
Čas čítania 0:31

Už zajtra zmizne z takmer 700-tisíc slovenských obrazoviek obľúbený televízny kanál

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obľúbený kanál fungoval na Slovensku takmer 20 rokov.

Už zajtra 28. marca sa skončí v slovenských televízoroch vysielanie špecializovanej stanice ČT Sport. Stanica zanikne na základe žiadosti samotnej Českej televízie, upozorňuje portál Živé.

Stanicu už začali operátori aj komerční vysielatelia postupne vypínať. Vo štvrtok vyradí ČT Sport aj Telekom a Digi Slovakia, vďaka ktorým sledovalo kanál až 685-tisíc Slovákov. 

Aj Slovenská asociácia pre káblové telekomunikácie združujúca väčšinu slovenských operátorov im odporúča vyradiť z ponuky ČT Sport. „Slovenská asociácia pre káblové telekomunikácie plne rešpektuje rozhodnutie Českej televízie a vzhľadom na dlhoročnú vzájomnú spoluprácu odporúča svojim členom vyradiť tento športový kanál zo svojej televíznej ponuky,“ uviedla vo vyhlásení asociácia. 

ČT Sport prvýkrát spustila česká verejnoprávna televízia už vo februári roku 2006, keď odvysielala Zimné olympijské hry v Turíne. Športový kanál Českej televízie vznikol ako jej štvrtá stanica, informuje portál Z Regiónu.sk.

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: TASR/Henrich Mišovič
Domov
Zdieľať
Diskusia