Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
7. apríla 2024, 6:49
Čas čítania 0:48

Na Slovensku otvorili unikátnu lekáreň. Obslúži ťa robot a zamestnanci ti do pár minút zistia riziko cukrovky či zanalyzujú pleť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nová predajňa má v bratislavskom Avione aj vyvolávací systém s tiketmi.

V bratislavskom Avione otvorili unikátnu lekáreň Super Dr. Max. Moderné priestory dopĺňajú inovatívne technológie. Ide o koncept, ktorý je prvý svojho druhu na Slovensku, uvádzajú na webe.

„Super lekáreň definuje neštandardne veľká rozloha, moderný dizajn a široká paleta preventívnych vyšetrení,“ uvádzajú. Priestory majú rozmer 865 m² a na obsluhu zákazníkov využívajú najdlhší robotický systém BD ROWA. Ten umožní na regáloch naskladniť 22-tisíc balení liekov, ktoré farmaceuti expedujú pacientom cez 6 výdajných okien umiestnených priamo za ich chrbtom.

Nová predajňa bude využívať aj vyvolávací systém s tiketmi. „Ten zaraďuje pacientov a zákazníkov do poradia podľa ich potrieb, čo zvýši ich komfort. V super lekárni je inštalovaných viac ako 6-tisíc elektronických cenoviek, ktorými šetríme nielen čas personálu, ale aj tlačený papier na to určený,“ informujú.

V priestoroch umiestnili aj dermo bar. Vyškolený personál zákazníkovi poskytne diagnostické služby pomocou dvoch špeciálnych prístrojov určených na analýzu pleti, pokožky, vlasov a vlasovej pokožky. „Meranie na diagnostických prístrojoch prinesie výsledky do niekoľkých minút,“ informujú.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Novinkou je aj konzultačná zóna, ktorá ponúka CRP vyšetrenie, vyšetrenie na hladinu cholesterolu, vyšetrenie na riziko cukrovky, vyšetrenie na riziko ochorenia dny, vyšetrenie na skryté krvácanie v stolici a vyšetrenie na tráviace ťažkosti. Nová super lekáreň ponúka aj hĺbkovú analýzu zloženia tela prístrojom InBody.

Dr Max, lekáreň
Zdroj: Dr Max
Domov
Zdieľať
Diskusia