Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
8. apríla 2024, 10:32
Čas čítania 0:39

FOTO: Muž autom zablokoval smetiarov. Tí sa mu pomstili originálnym spôsobom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Smetiari vodiča zablokovali naspäť.

Vodiči v Žiline majú pravidelne veľký problém s parkovaním na mestských sídliskách. Pre nedostatočný počet parkovacích miest svoje autá často nechajú na tráve, chodníkoch a mnohokrát sa stane, že zablokujú prejazd iným vozidlám.

Podobne zaparkoval aj obyvateľ sídliska Vlčince na Tulskej ulici. Jeden z jeho susedov na sociálnej sieti Facebook zverejnil fotografiu s upozornením, že smetiari mužovi auto zablokovali kontajnermi.

8. apríla 2024, 12:47 Čas čítania 0:28 Na Slovensku sa premnožil nebezpečný hmyz. Najjedovatejšieho chrobáka nikdy nechytaj Na Slovensku sa premnožil nebezpečný hmyz. Najjedovatejšieho chrobáka nikdy nechytaj

„Kamarát, takto ti to nechali smetiari, tak odprac smetné koše na miesto a nabudúce neparkuj auto oproti smetným nádobám,“ napísal k fotografii. Podľa niektorých komentujúcich tam tak vodič parkuje často.

„Dobrý deň, už som podal podnet na úpravu kontajnerového stojiska, pretože jeho súčasná kapacita je nepostačujúca. Ešte sa do toho nájdu takíto iracionálne zmýšľajúci vodiči, ktorí ničia okraje trávnatých plôch tým, že na nich parkujú svoje vozidlá, následkom čoho je aj blokovanie dopravnej cesty rozmerovo väčším vozidlám. Ďalší si to rovno namieria cez trávnatú plochu, aby mohli pokojne zaparkovať na parkovisku, ktoré je možné vidieť na pridanej fotografii. Arogancia majiteľov vozidiel nepozná hraníc,“ napísal ďalší z občanov.

perkovanie
Zdroj: Facebook/Vlčince (Sovička Sova)
Domov
Zdieľať
Diskusia