Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Nina Miščíová
9. apríla 2024, 20:51
Čas čítania 0:28

Rytmus zverejnil súkromné číslo novinára, ktorý sa ho pýtal na stretnutie na úrade vlády. Fanúšikov vyzval, aby mu napísali

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Raper Rytmus na svojej sociálnej sieti uverejnil konverzáciu, v ktorej mu novinár z portálu Aktuality.sk kládol otázky týkajúce sa podpory Petra Pellegriniho.

Raper Rytmus zverejnil konverzáciu s novinárom z portálu Aktuality.sk a zdieľal tiež jeho telefónne číslo. Fanúšikov na sociálnej sieti vyzval, aby mu napísali. Aj vzhľadom na veľký počet svojich sledovateľov tak novinára mohol vystaviť potenciálnej kyberšikane.

10. apríla 2024, 15:47 Čas čítania 0:36 Rauch ukončil plánovanú spoluprácu s Jasminou Alagič, dôvodom je podpora Pellegriniho. Zverejnila maily a kontaktovala právnikov Rauch ukončil plánovanú spoluprácu s Jasminou Alagič, dôvodom je podpora Pellegriniho. Zverejnila maily a kontaktovala právnikov

Konverzácia sa týkala Rytmusovho stretnutia s verejnými činiteľmi na úrade vlády. Novinár mu v súkromnej konverzácii položil tri otázky, ktorými chcel zistiť, aký bol zámer Rytmusovej návštevy úradu vlády. Pýtal sa ho aj na to, či si pri návšteve dohodoval podporu Petra Pellegriniho.

Rytmus totiž v čase moratória zverejnil video, ktorým podporil kandidáta Petra Pellegriniho, ktorý v sobotu vyhral voľby. Rytmus potvrdil, že na úrade vlády bol, no podľa jeho slov išlo o stretnutie týkajúce sa „rómskych projektov a projektov o slobode slova“.

4. apríla 2024, 13:26 Čas čítania 1:49 Rytmus na Instagrame vyjadril podporu prezidentskému kandidátovi v čase moratória. Podľa úradov zákon neporušil Rytmus na Instagrame vyjadril podporu prezidentskému kandidátovi v čase moratória. Podľa úradov zákon neporušil
rytmus konverzaciarytmusrytmusrytmus
Zobraziť galériu
(7)
Späť
Zdieľať
Diskusia