Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
10. apríla 2024 o 11:11
Čas čítania 0:36

Demokrati vysvetľujú kontroverzné proruské výroky, ktorými oblepili Slovensko. Ich autormi sú Fico, Danko a Blaha, upozornil Naď

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Jaroslav Naď uviedol, že síce strana Demokrati objednávala bilboardy, no nie je autorom výrokov, ktoré sú na nich napísané.

Predseda strany Demokrati Jaroslav Naď na tlačovej konferencii vysvetľoval dôvod zverejňovania bilbordov s proruskými heslami „Bez Ruska neprežijeme“ či „EÚ a NATO nepotrebujeme“.

Podľa strany Demokrati to je stratégia, ktorou chcú poukázať na nebezpečnosť výrokov vládnych predstaviteľov, ktorí svojou rétorikou posúvajú Slovensko na Východ a odkláňajú krajinu od NATO a Európskej únie. 

Naď uviedol, že síce strana Demokrati objednávala bilbordy, no nie je autorom výrokov, ktoré sú na nich napísané. Autormi sú podľa Naďa Robert Fico, Andrej Danko a Ľuboš Blaha. Svoj argument podporil pustením videa, na ktorom spomenutí politici vyslovujú dané proruské výroky, ktoré sa objavili aj na bilbordoch. 

„Naozaj ich nezastaví nikto?“ pýtal sa na tlačovke Naď. Jasne vyhranil seba aj stranu Demokrati voči politike, ktorú vládna koalícia komunikuje smerom k občanom. Odmieta ruskú agresiu na Ukrajine. Naď zdôraznil, že je mimoriadne dôležité komunikovať dôležitosť ukotvenia Slovenska v NATO a v Európskej únii najmä pred voľbami do Európskeho parlamentu. 

naď , tlačovka , demokrati
Zdroj: Facebook (Demokrati 2023)
Domov
Zdieľať
Diskusia