Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
12. apríla 2024, 14:20
Čas čítania 0:45

Koalícia sa dohodla na tvrdom bojkote Na telo. Do Markízy prestanú posielať politikov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Lídri koaličných strán bojkotujú reláciu televízie Markíza.

Vládna koalícia sa dohodla na tom, že ministri nebudú chodiť do diskusnej relácie Na telo. Podľa Denníka N sa predsedovia SNS, Smeru-SD a Hlasu-SD dohodli na tom, že do debaty Michala Kovačiča zatiaľ nebudú posielať iba členov vlády. Nie je isté, či sa to dotkne aj poslancov a členov strán. 

Strana Smer-SD bojkotuje reláciu už dlhodobo. Ministri za Hlas či SNS však do Markízy chodili pravidelne. Predsedovia strán neodpovedali na otázky o tom, prečo sa takto rozhodli a či sa to dotkne aj koaličných poslancov. 

Okrem Smeru-SD začal bojkotovať televíziu Markíza aj Tomáš Taraba. Ten vo videu, ktoré zverejnil na Facebooku, povedal, že prestáva odpovedať na jej otázky. „Tak keď sa vám nepáči, že nedostávate také odpovede, aké chcete, tak vám odpovedať nebudeme,“ povedal. 

Televízia Joj prestala vysielať reláciu Na hrane

Televízia Joj zrušila politickú diskusiu Na hrane. Moderátorka Janka Krescanko Dibáková z TV Joj odchádza. „Reláciu nebude moderovať nový moderátor a budem rada, keď na ňu budete spomínať v dobrom,“ napísala v statuse na Facebooku.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Krescanko Dibáková tvrdí, že za rozhodnutím je to, že mala rozdielne názory na vysielanie politického spravodajstva a na podobu relácie Na hrane, ktorú moderovala. 

Na telo
Zdroj: TV Noviny reprofoto
Domov
Zdieľať
Diskusia