Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
10. apríla 2024, 18:50
Čas čítania 1:09

Taraba sa obul do redaktorky Markízy. Chodia jej vyhrážky, televízia zareagovala

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Minister životného prostredia tvrdí, že Markíza by sa mala politikom ospravedlniť.

Televízia Markíza odsúdila výroky ministra životného prostredia SR Tomáša Tarabu, ktorý sa obul do redaktorky Martiny Törökovej. Taraba televízii odkázal, že ju nepotrebuje a redaktorke už nebude odpovedať na otázky. 

Töröková si pred pár dňami zastavila na chodbe parlamentu ministra životného prostredia a žiadala odpovede na otázky o ústavnom zákone na odstrel medveďa. Taraba jej slová prekrúcal a redaktorke odkázal, že si ju vždy nahráva a video bude virálne. Na zázname sa objavil aj Andrej Danko, ktorý ministra objal a povedal, že Töröková bude stále mimo. 

„Toto Korčokovo Slovensko, ktoré teraz vidíte v Markíze. Toto je dôvod, prečo ste prehrali voľby,“ dodal Taraba a prstom ukazoval na redaktorku. 

Redaktorka Markízy odvtedy čelí útokom a vyhrážkam na sociálnych sieťach. Televízia sa voči správaniu ministra rázne ohradila. „TV Markíza odsudzuje útoky zo strany politikov a verejných predstaviteľov na jej novinárov a novinárky, ktorí následne čelia vyhrážkam v dôsledku výkonu svojej práce,“ vyjadrila sa Markíza v stanovisku.

Taraba povedal, že s Törökovou prestáva komunikovať

Taraba na stanovisko zareagoval na sociálnej sieti Facebook. Vo videu, ktoré zverejnil, tvrdí, že jej iba odpovedal na „hlúpučké“ otázky. Markízu obvinil, že z reportáží vždy vystrihovali pasáže tak, aby politici vyzerali ako tupci. Novinárov vysmial, že sa im nepáči, keď im to politici vracajú.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

„Ja sa ohradzujem proti tomu, aby televízia Markíza povedala, že im nemôžeme odpovedať. Tak keď sa vám nepáči, že nedostávate také odpovede, aké chcete, tak vám odpovedať nebudeme. Pani Töröková, naše rozhovory raz a navždy skončili,“ odkázal novinárke. 

Povedal tiež, že politici mainstreamové médiá nepotrebujú. „Kto sa z médií nebude správať elementárne slušne voči politikom, tak my už dnes máme tú silu a komfort, že vás môžeme zhlboka ignorovať,“ dodal a povedal, že televízia Markíza by sa mala za svoj prístup k politikom ospravedlniť.

Domov
Zdieľať
Diskusia