Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
včera 21. apríla 2024, 17:49
Čas čítania 0:32

AKTUÁLNE: Medveď na Kysuciach napadol dobrovoľného hasiča, pohrýzol ho do nohy. Na miesto smeruje Zásahový tím

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Incident sa stal v blízkosti obce Povina.

Medveď zaútočil v blízkosti obce Povina v okrese Kysucké Nové Mesto na dobrovoľného hasiča. Útok prežil, no šelma mu pohrýzla nohu, informuje Nový Čas.

Informáciu potvrdila starostka obce Povina. „Ide o dobrovoľného hasiča. Doobeda sme boli spolu na odbornej prednáške, popoludní sa išiel prejsť smerom na Ľadonhoru a o 16.30 hod. mi volal, že bol napadnutý medveďom. Stalo sa to asi o 15.30 hod na turistickom chodníku,“ povedala Alena Dudeková.

20. apríla 2024, 10:44 Čas čítania 0:37 MAPA: Pozri si, kde všade tento rok na Slovensku spozorovali medveďa. Na viacerých miestach hlásili aj útoky MAPA: Pozri si, kde všade tento rok na Slovensku spozorovali medveďa. Na viacerých miestach hlásili aj útoky

Hasič má pohryzené vnútorné ľavé stehno a ublížený pravý bok. Podľa manželky je v nemocnici v Žiline. „Kontaktovala som hneď zásahový tím, políciu a poľovné združenie, momentálne ich čakám doma a ideme na to miesto. On telefonoval najskôr svojmu bratovi, po útoku, keď prišiel k zmyslom, tak bol po neho a ten nám to ukáže, je tam sneh, tak budú ešte aj stopy,“ dodala Dudeková. 

Domov
Zdieľať
Diskusia