Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
2. mája 2024, 19:40
Čas čítania 0:31

Štát predáva fábiu za necelých 450 eur. Má to však háčik, doplatiť musíš veľkú časť ceny auta za plnú nádrž benzínu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Okrem auta musí záujemca zaplatiť za benzín a znalecký posudok.

Regionálna veterinárna a potravinová správa v Michalovciach ponúka na predaj osobné motorové vozidlo ŠKODA Fabia 1,4 Classic 2002. Automobil má podľa tachometra najazdených 176 621 kilometrov, informuje ŠVPS SR na webe.

Cena auta sa začína na 444 eurách. Auto si môže odkúpiť záujemca s najvyššou ponúknutou cenou. Správca majetku štátu však bude akceptovať len cenovú ponuku vyjadrenú jednou pevnou sumou.

Záujemcovia musia počítať s tým, že okrem automobilu musia zaplatiť za vypracovanie znaleckého posudku vo výške 150,54 eura. Auto musia odkúpiť aj so zostatkom benzínu v nádrži v hodnote 75,99 eura.

„Záujemcovia môžu ponuky doručovať v zalepenej obálke do 10 pracovných dní od zverejnenia ponuky na adresu Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy Michalovce s označením na obálke ‚NEOTVÁRAŤ – prevod vlastníctva HMŠ‘ a s uvedením mena a adresy záujemcu,“ upozorňuje ŠVPS SR.

Ilustračný obrázok.
Ilustračný obrázok. Zdroj: Wikimedia Commons/order_242
Domov
Zdieľať
Diskusia