Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
7. mája 2024, 8:19
Čas čítania 0:36

Lusia a Selina odišli z centra pre rodiny na Kysuciach. Tínedžerky o sebe už tri dni nedali vedieť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri hľadaní 17-ročných dievčat.

Polícia v Čadci pátra po dvoch 17-ročných dievčatách, ktoré odišli z Centra pre deti a rodiny Semeteš, ktoré sa nachádza vo Vysokej nad Kysucou. Ak si hľadané osoby niekde spozoroval, kontaktuj príslušníkov polície na čísle 158, vyzýva polícia na Facebooku.

17-ročná Selina Halmová z Topoľčian má asi 165 centimetrov a hnedé vlasy po plecia. Naposledy na sebe mala oblečené čierne tepláky, čiernu mikinu s kapucňou a bielo-modré tenisky.

17-ročná Lusia Halmová má približne 159 centimetrov, je štíhlej postavy a má hnedé vlasy po plecia. Nosí dioptrické okuliare. Naposledy ju videli v čiernych teplákoch, čiernej mikine a čiernych teniskách. 

„Tínedžerky sú nezvestné od 15.05 h dňa 4. mája, keď odišli z Centra pre deti a rodiny Semeteš, Vysoká nad Kysucou na neznáme miesto, doteraz sa nevrátili, pričom o sebe nepodali žiadne informácie, nemajú u seba mobilný telefón ani osobné doklady,“ píše polícia v statuse. 

V prípade akýchkoľvek informácií volaj na číslo polície 158.

Domov
Zdieľať
Diskusia