Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová TASR
13. mája 2024 o 10:47
Čas čítania 0:29

AKTUÁLNE: Ďalšia e-mailová hrozba. Polícia prehľadáva bratislavskú STU

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Momentálne je pre situáciu neprejazdná Vazovova ulica.

Polícia preveruje e-mailovú hrozbu súvisiacu so Slovenskej technickou univerzitou v Bratislave. Na mieste zasahuje mestská aj štátna polícia, ktorá aktuálne prehľadáva priestory školy. Momentálne je v centre Bratislavy pre vzniknutú situáciu neprejazdná Vazovova ulica.

„E-mailová hrozba súvisiaca so Slovenskou technickou univerzitou na Vazovovej ulici prišla na viacero adries mestskej polície,“ uviedla bratislavská mestská polícia. Zasahujúci policajti na mieste usmerňujú dopravu. Zároveň žiadajú verejnosť, aby sa tejto oblasti vyhla.


Hovorca univerzity Juraj Rybanský potvrdil, že ide o bombovú hrozbu, ktorá sa týka budovy rektorátu na Vazovovej ulici 5. Budova bola podľa jeho slov evakuovaná a aktuálne tam polícia vykonáva úkony. 

Prípad bombovej hrozby prevzala NAKA. Zuzana Hrabovská z odboru komunikácie a prevencie Prezídia Policajného zboru uviedla, že o vývoji situácie budú verejnosť priebežne informovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia