Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
21. mája 2024 o 6:48
Čas čítania 0:24

V Bratislave pribudne nová železničná zastávka. Fungovať začne už budúci mesiac

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V súčasnosti už železnice realizujú dokončovacie stavebné práce.

V Bratislave by od júna mala pribudnúť nová železničná zastávka Bratislava-Vrakuňa. Týka sa to však len železničnej časti stavby terminálu integrovanej osobnej prepravy (TIOP) Vrakuňa.

19. mája 2024 o 14:30 Čas čítania 9:49 Slovák Miro bojoval proti Talibanu vo francúzskych légiách: Jeho kolegovia zabili deti, on zarábal menej ako IT-čkár Slovák Miro bojoval proti Talibanu vo francúzskych légiách: Jeho kolegovia zabili deti, on zarábal menej ako IT-čkár
19. mája 2024 o 12:30 Čas čítania 14:31 Raper Fvck_Kvlt: Jeden policajt mi vybil zub, jeho vinou počujem slabšie na jedno ucho (Rozhovor) Raper Fvck_Kvlt: Jeden policajt mi vybil zub, jeho vinou počujem slabšie na jedno ucho (Rozhovor)
19. mája 2024 o 9:30 Čas čítania 4:12 Mýty o strese: Pomôže ti poldeci na uvoľnenie či čokoláda na lepšiu náladu? Mýty o strese: Pomôže ti poldeci na uvoľnenie či čokoláda na lepšiu náladu?


„Železnice SR vykonávajú stavebné práce, ako aj administratívnu činnosť tak, aby bolo možné od júna spustiť do prevádzky železničnú časť stavby, teda novú železničnú zastávku Bratislava-Vrakuňa. Tento zámer je momentálne reálny,“ skonštatovala Bahýlová. V súčasnosti už železnice realizujú dokončovacie stavebné práce.


TIOP Vrakuňa je prvým terminálom, ktorý ŽSR realizujú v Bratislave. S jeho výstavbou sa začalo vlani koncom októbra. Avizovaných bolo viacero. V súčasnosti sa pracuje na projekte TIOP Lamačská brána (Bory) či TIOP Ružinov.

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: TASR/František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia