Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Eva Thonhauserová TASR
27. mája 2024 o 11:52
Čas čítania 0:30

AKTUÁLNE: Vodičovi, ktorý pri Sabinove vrazil do davu ľudí, hrozí doživotie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž z miesta činu dokonca ušiel.

Vodiča, ktorý v sobotu v obci Červená Voda nabúral autom do davu ľudí, obvinila polícia z viacerých trestných činov. Teraz mu hrozí 20 až 25 rokov alebo doživotie. Polícia ho obvinila za samotný skutok, no obvinený je aj z neposkytnutia prvej pomoci a ohrozenia ľudí pod vplyvom návykovej látky. 


Počas spoločenskej akcie Sabinovčan s osobným autom na viacerých miestach narazil do ľudí, pričom v troch prípadoch išlo o deti. Záchranári počas víkendu informovali, že muž zranil šesť ľudí. Tri deti utrpeli najvážnejšie zranenia.

Muž po incidente ušiel 

„Zranenia všetkých si vyžiadali lekársku pomoc. Vodič bez toho, aby poskytol pomoc zraneným osobám, z miesta ušiel,“ priblížila hovorkyňa krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. Polícia muža následne chytila. Pri dychovej skúške nafúkal viac ako dve promile.

Domov
Zdieľať
Diskusia