Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
28. mája 2024 o 19:36
Čas čítania 0:30

VIDEO: Desivé zábery z razie, ktorá odhalila nelegálne psie zápasy na Slovensku. Polícia našla páčidlá na otváranie papule či čipy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Polícia vykonala razie v Trnavskom, Nitrianskom a Žilinskom kraji.

Polícia Slovenskej republiky zverejnila na sociálnej sieti desivé zábery z policajnej razie Anubis. Akcia sa zameriavala na nelegálne psie zápasy na Slovensku, ktoré majú medzinárodný presah.

Počas razií v Trnavskom, Nitrianskom a Žilinskom kraji vykonali policajti viacero prehliadok, pri ktorých našli desiatky psov a súk pitbulteriérov a množstvo dôkazov súvisiacich s nelegálnou činnosťou. 

„Bežiace pásy pre psov, drevené činky, kusadlá, páčidlá na otváranie papule, veterinárne preukazy, čipy, zdravotnícky materiál, steroidy a ďalšie neznáme látky, ako aj mobilné telefóny, fotoaparáty, USB kľúče a poznámkové bloky. Tieto dôkazy sú predmetom znaleckého skúmania,“ informuje polícia v príspevku. 

Policajnej akcii predchádzala dlhodobá odborná činnosť policajných špecialistov. „V prípade je vedené trestné stíhanie pre trestný čin organizovania zápasov zvierat, za ktorý páchateľom hrozí trest odňatia slobody až na 5 rokov,“ uvádzajú.

Späť
Zdieľať
Diskusia