Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Eva Thonhauserová
2. júna 2024 o 12:03
Čas čítania 0:39

Strelec z Handlovej poslal svojej manželke list. Píše, že sú k nemu dobrí, ale že pociťuje aj zdravotné problémy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Manželka strelca ho momentálne nemôže ísť navštíviť, tak spolu komunikovali písomnou formou.

Manželka atentátnika Juraja C. uviedla, že jej muž poslal list. Povedala to v rozhovore pre Nový Čas.

Strelec z Handlovej v liste píše, že sa má dobre, že sú k nemu dobrí a má určitý priestor. Takisto napísal, že sa „necíti najlepšie“ a má zdravotné problémy. Podľa slov Eleny má jej manžel ťažkosti s dýchaním. 

Žena momentálne nemôže ísť navštíviť svojho manžela. V rozhovore povedala, že netušila o krokoch, ktoré sa chystal podniknúť jej manžel, keď 15. mája vystrelil na premiéra po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej. 

31. mája 2024 o 12:30 Čas čítania 4:14 Vlado pracuje ako maliar v Holandsku: So Slovákmi je problém vždy, keď sa riešia peniaze. Niekedy sa im dokonca vyhýbam (Rozhovor) Vlado pracuje ako maliar v Holandsku: So Slovákmi je problém vždy, keď sa riešia peniaze. Niekedy sa im dokonca vyhýbam (Rozhovor)
1. júna 2024 o 12:30 Čas čítania 3:48 Boli sme na akcii Smeru pri duklianskom pamätníku: Pán si kvôli Blahovi zobral dovolenku, z tohto nás doslova zamrazilo (Reportáž) Boli sme na akcii Smeru pri duklianskom pamätníku: Pán si kvôli Blahovi zobral dovolenku, z tohto nás doslova zamrazilo (Reportáž)
30. mája 2024 o 12:30 Čas čítania 6:31 Marek si dal v Turecku urobiť 26 zirkónových zubov. Vyšlo ho to lacnejšie ako na Slovensku. Podľa stomatologičky je to hazard Marek si dal v Turecku urobiť 26 zirkónových zubov. Vyšlo ho to lacnejšie ako na Slovensku. Podľa stomatologičky je to hazard

„Povedal mi, že ide do Bratislavy na zhromaždenie. Presne v ten deň malo byť,“ uviedla manželka Elena. Podľa jej slov sa jej muž správal v daný deň normálne a nič v jeho správaní nenaznačovalo opak.  

Páchateľa Juraja C. vzal Špecializovaný trestný súd do vyšetrovacej väzby. Stav Roberta Fica sa zlepšuje a je v domácej ošetrovateľskej starostlivosti. Pri chôdzi využíva francúzske barly. Musí si dávať pozor na stravu, keďže útočník mu prestrelil tenké črevo na piatich miestach. 

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: Facebook/Slovenskí branci, Unsplash.com
Domov
Zdieľať
Diskusia