Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
7. júna 2024 o 6:45
Čas čítania 0:36

Markíza reaguje na video zamestnancov televízie, dáva si 3 podmienky. Oceňuje ich kroky a Kovačičovi posiela nepriamy odkaz

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Televízia uvádza, že chce aj naďalej viesť so zamestnancami dialóg.

Vedenie Markízy v reakcii na zverejnenévideo zamestnancov televízie oceňuje, že nevstupujú do štrajku.

Zároveň posiela nepriamy odkaz Michalovi Kovačičovi. Vedenie odkázalo všetkým, ktorí „zneužili vysielací priestor na neautorizované vysielanie“, že je nemysliteľné, aby boli naďalej tvárou televízie. 

Televízia uvádza, že chce aj naďalej pokračovať vo vzájomnom dialógu so štrajkujúcimi zamestnancami. Zároveň si kladie tri podmienky. 

Stanovené podmienky televízie: 

  1. TV Markíza nikdy nepripustí, aby bolo jej vysielanie zneužité v prospech ktorejkoľvek zo súperiacich politických strán.
  2. Redakčná zodpovednosť za vysielanie televízie je v rukách vedenia ako zástupcu držiteľa oprávnenia na vysielanie. Táto zodpovednosť pritom musí zostať nedeliteľná, pretože je to práve manažment TV Markíza, kto je plne zodpovedný regulačným orgánom, verejnosti a akcionárom televízie.
  3. Je nemysliteľné, aby akákoľvek osoba, ktorá zneužila vysielací priestor na neautorizované vysielanie a poškodila dobré meno TV Markíza, v budúcnosti reprezentovala záujmy redaktorov, moderátorov a bola naďalej tvárou televízie.

Keď chceš vedieť viac, prečítaj si tieto články:

6. júna 2024 o 18:08 Čas čítania 0:45 VIDEO: Zamestnanci Markízy zverejnili spoločné video. Odkazujú, že zostávajú a nevstupujú do ostrého štrajku VIDEO: Zamestnanci Markízy zverejnili spoločné video. Odkazujú, že zostávajú a nevstupujú do ostrého štrajku
5. júna 2024 o 19:22 Čas čítania 1:00 Štrajkový výbor Markízy vydal stanovisko ku krokom vedenia. Tvrdia, že „hrubo zavádza a manipuluje“ Štrajkový výbor Markízy vydal stanovisko ku krokom vedenia. Tvrdia, že „hrubo zavádza a manipuluje“
5. júna 2024 o 15:09 Čas čítania 1:05 Štrajkový výbor Markízy podporili slovenské osobnosti. Odkaz vedeniu podpísal aj Tomáš Maštalír či Gabriela Marcinková Štrajkový výbor Markízy podporili slovenské osobnosti. Odkaz vedeniu podpísal aj Tomáš Maštalír či Gabriela Marcinková
Domov
Zdieľať
Diskusia