Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Eva Thonhauserová
6. júna 2024 o 18:08
Čas čítania 0:45

VIDEO: Zamestnanci Markízy zverejnili spoločné video. Odkazujú, že zostávajú a nevstupujú do ostrého štrajku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Redaktori televízie Markíza v tejto chvíli nevstupujú do ostrého štrajku.

  • Štrajkový výbor a zamestnanci Markízy zverejnili video, v ktorom hovoria o tom, že zostávajú v štrajkovej pohotovosti. Zatiaľ nevstupujú do ostrého štrajku. 
  • Zamestnanci Markízy zverejnili video, v ktorom odmietajú odchod z televízie. Zastrešujú ho heslom „zostávame“.  

Prečo je to dôležité: Redaktori televízie hovoria, že na zákonný štrajk dnes nemajú dôvod, lebo vedenie televízie v stredu súhlasilo s ich požiadavkami týkajúcimi sa nezávislosti spravodajstva. 

Citát: „Tvrdia o nás, že sa odmietame dohodnúť, vraj môžeme priniesť svoje výpovede. Sme zvyknutí počúvať klamstvá, no my si ctíme fakty. Chceme robiť svoje povolanie slobodne a zodpovedne ako doteraz,“ hovoria redaktori Markízy. 

Širší kontext: Generálny riaditeľ Peter Gažík včera oznámil ukončenie rokovaní s protestujúcimi zamestnancami. Ako dôvod uviedol, že štrajkovému výboru doručili návrh na dohodu, no podľa Gažíka na ňu výbor údajne nereagoval. Štrajkový výbor vo svojom stanovisku tvrdil opak a zároveň dodáva, že navrhovaný text im vedenie neposkytlo.

27. septembra 2024 o 16:30 Čas čítania 10:16 Adam z Love Islandu: Alagia bola moja favoritka asi tak jeden deň. Verím, že ma už ľudia nebudú vnímať len ako šaša (Rozhovor) Adam z Love Islandu: Alagia bola moja favoritka asi tak jeden deň. Verím, že ma už ľudia nebudú vnímať len ako šaša (Rozhovor)

Vo videu vystupuje množstvo najznámejších televíznych tvárí, ako napríklad moderátori Michal Kovačič, Viktor Vincze či Zuzana Čimová. Takisto vo videu vidíme redaktorov ako Adel Ghannam, Martina Töröková, Gabriela Kajtárová, Ján Tribula aj mnohých iných. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adel Ghannam (@adel_fresh)

Keď chceš vedieť viac, prečítaj si tieto články:

5. júna 2024 o 19:22 Čas čítania 1:00 Štrajkový výbor Markízy vydal stanovisko ku krokom vedenia. Tvrdia, že „hrubo zavádza a manipuluje“ Štrajkový výbor Markízy vydal stanovisko ku krokom vedenia. Tvrdia, že „hrubo zavádza a manipuluje“
5. júna 2024 o 14:12 Čas čítania 0:52 Televízia Markíza opísala v internom maili rokovania s redaktormi ako konštruktívne. Verejne však oznámila, že očakáva výpovede Televízia Markíza opísala v internom maili rokovania s redaktormi ako konštruktívne. Verejne však oznámila, že očakáva výpovede
5. júna 2024 o 11:24 Čas čítania 0:25 AKTUÁLNE: Markíza je pripravená prijať výpovede zamestnancov. Ukončila rokovania so štrajkovým výborom AKTUÁLNE: Markíza je pripravená prijať výpovede zamestnancov. Ukončila rokovania so štrajkovým výborom
Domov
Zdieľať
Diskusia