Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR Radka Klučárová
9. júna 2024 o 16:18
Čas čítania 0:31

Na Slovensko sa vracia ochladenie a búrky. Výstrahy platia pre celé územie krajiny

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal výstrahy prvého a druhého stupňa.

Na Slovensku bude v pondelok 10. júna oblačno, na väčšine územia treba rátať s prehánkami alebo búrkami. Teploty vystúpia na 19 až 24 stupňov C.

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal výstrahy druhého stupňa pred búrkami pre územie západného Slovenska, a to konkrétne pre okresy Nové Zámky, Komárno, Galanta, Šaľa, Trnava, Bratislava, Dunajská Streda, Senec, Pezinok, Malacky, Trnava a Senica. Táto výstraha platí v nedeľu 9. júna od 16.00 h do polnoci. 

Pre zvyšok krajiny platia výstrahy prvého stupňa, ktoré budú pretrvávať až do pondelka. Na západnom Slovensku budú najnižšie ranné teploty 19 až 16 a najvyššie denné 21 až 24 stupňov C.


Na strednom a východnom Slovensku bude tiež prevažne oblačno s možnosťou prehánok alebo búrok. Najnižšie ranné teploty budú 18 až 14 a najvyššie denné 19 až 23 stupňov C.

mapa, počasie
Zdroj: SHMÚ.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia