Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Anna Vondráková
15. júna 2024 o 18:02
Čas čítania 0:52

Princezná Kate sa prvýkrát od diagnostikovania rakoviny ukázala na verejnosti. Ako prebieha jej náročná liečba?

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Princezná Kate sa prvýkrát od diagnostikovania rakoviny ukázala na verejnosti. Ako prebieha jej náročná liečba?

Princezná Kate oznámila, že jej v marci diagnostikovali rakovinu. Teraz sa prvýkrát rozhodla podeliť o podrobnosti týkajúce sa jej liečby. Tvrdí, že robí pokroky.

Princezná Kate bude v liečbe pokračovať ešte niekoľko mesiacov, ale podľa vlastných slov ešte nie je z najhoršieho vonku. „Beriem každý deň tak, ako prichádza, počúvam svoje telo a dávam si potrebný čas na uzdravenie,“ napísala princezná na sieť X.

„Veľmi vám ďakujem za vaše pretrvávajúce pochopenie a všetkým, ktorí sa so mnou tak odvážne podelili o svoje príbehy,“ uviedla vo vyhlásení, ktoré zverejnil Kensingtonský palác. Tvrdí, že fanúšikovia pomáhali jej a Williamovi prekonať ťažké chvíle.

„Každý, kto prechádza chemoterapiou, vie, že máte dobré a zlé dni,“ povedala princezná a dodala, že počas zlých dní sa cítila vyčerpaná a slabá. V lepších dňoch sa cíti opäť silnejšia, a preto sa snaží tieto chvíle čo najviac využiť.

Jej stav sa však zlepšuje, a preto dnes spolu s rodinou oslavuje narodeniny britského kráľa Karola III. V sobotu sa prvýkrát od decembra objavila na verejnosti. Taktiež dúfa, že sa počas leta pripojí ku kráľovskej rodine na ďalších verejných podujatiach. „V tých dobrých dňoch, keď sa cítite silnejší, chcete čo najviac využiť pocit pohody,“ dodala.

Domov
Zdieľať
Diskusia