Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
10. júla 2024 o 7:25
Čas čítania 0:26

V známom kúpeľnom meste už nezaparkuješ zadarmo. Trenčianske Teplice zavádzajú platené parkovanie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ďalšie slovenské mesto zavádza novinku v parkovacej politike.

  • Trenčianske Teplice nepríjemne prekvapili kúpeľných nadšencov. Na viacerých uliciach už  zadarmo nezaparkuješ, informovalo mesto na webovej stránke. 
  • Zmeny vstúpia do platnosti 15. júla. Mesto rozdelilo ulice do viacerých parkovacích zón. 
  • Za hodinové parkovanie zaplatíš 1 – 1,5 eura. Platiť môžeš prostredníctvom aplikácie alebo v parkovacích automatoch. 

Prečo je to dôležité: Zoznam spoplatnených ulíc v mestách sa čím ďalej rozrastá. Občania by mali mať prehľad o spoplatnených uliciach, predídu tak pokutám v prípade nezaplateného parkovného. 

Širší kontext: Ročná parkovacia karta vyjde obyvateľov Trenčianskych Teplíc na 10 eur. Rezidenti v jednotlivých pásmach zaplatia 20 eur ročne za bytovú jednotku. Pravidelných návštevníkov mesta bez trvalého pobytu vyjde parkovacia karta „abonent“ na 330 eur.

25. júna 2024 o 14:39 Čas čítania 0:36 Nepríjemná správa pre obyvateľov Žiliny. Na týchto uliciach už zadarmo nezaparkuješ Nepríjemná správa pre obyvateľov Žiliny. Na týchto uliciach už zadarmo nezaparkuješ
19. júna 2024 o 13:20 Čas čítania 0:27 Regulované parkovanie platí v ďalšej bratislavskej časti. Na týchto uliciach si dávaj pozor Regulované parkovanie platí v ďalšej bratislavskej časti. Na týchto uliciach si dávaj pozor
3. marca 2024 o 9:30 Čas čítania 6:25 Ivana je parkovacia asistentka: Niektorí ľudia mi za oranžovú nálepku vynadajú. Pokutu však nemusíš dostať vždy (Rozhovor) Ivana je parkovacia asistentka: Niektorí ľudia mi za oranžovú nálepku vynadajú. Pokutu však nemusíš dostať vždy (Rozhovor)
Domov
Zdieľať
Diskusia