Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
11. júla 2024 o 10:30
Čas čítania 0:35

Na obľúbenej bratislavskej akcii Stredy v meste prebehla policajná razia. Kukláči vtrhli dnu, mali aj protidrogového psa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Kukláči sa nachádzali vnútri podniku, ale aj pred ním.

V známom podniku v centre Bratislavy prebehla v noci zo stredy na štvrtok policajná razia. V podniku Alchymista sa v tom čase konala pravidelná akcia s názvom Stredy v meste.

Organizátor eventu Mário Biháry pre Refresher uviedol, že do priestorov klubu vtrhli kukláči. Podľa jeho slov bola na mieste prítomná aj Finančná správa SR. Kukláčov navyše sprevádzali aj protidrogové psy. Kontrolovali každého hosťa eventu. 

Stredy v meste je séria letných podujatí a koncertov v centre Bratislavy. Hudobnú akciu organizuje Biháry, ktorý stojí aj za festivalom Hip-Hop Žije. Po úspechu Stried v meste sa v Bratislave začali konať aj Štvrtky v meste.

Stanovisko polície: „Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave v súčinnosti s inými útvarmi Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave a Finančnej správy SR vykonávali policajnú akciu zameranú na odhaľovanie násilnej, drogovej a ekonomickej trestnej činnosti. Bližšie informácie poskytneme, hneď ako to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní.“
raziarazia
Zobraziť galériu
(2)
Domov
Zdieľať
Diskusia