Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
16. júla 2024 o 6:46
Čas čítania 0:44

Finančná správa hľadá nových zamestnancov. Ľudí láka na plat až 1700 eur v základe

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Najviac voľných pracovných miest nájdeš v Bratislavskom kraji.

Finančná správa SR na svojom webe zverejnila nové pracovné ponuky. Pracovať môžeš na pozíciách ako analytik, exekútor, colný kontrolór či IT administrátor. Ľudí láka na rôzne benefity a výplata vychádza z tabuľkového platu.

Okrem výplaty môže zamestnanec finančnej správy dostávať aj finančný prídavok za výsluhu rokov podľa doby započítateľnej odbornej praxe. Suma príplatku sa môže pohybovať v rozmedzí od 0 do 55 % funkčného platu.

Medzi benefitmi, ktoré finančná správa ponúka, sú napríklad pružný mesačný pracovný čas, šesť týždňov dovolenky, odmeny pri životných jubileách, príspevok na kultúrne a športové podujatia či rekreácie v účelových zariadeniach.

Najviac voľných pracovných miest je v Bratislavskom kraji, kde finančná správa hľadá ľudí až na 10 pozícií. Otvorené sú pozície colného kontrolóra, samostatného odborného referenta či administrátora IT. Finančná správa hľadá nových ľudí aj do Banskobystrického, Košického, Nitrianskeho, Prešovského, Trenčianskeho, Trnavského a Žilinského kraja. 

Výška platu závisí od platovej triedy, ktorá k pozícii prináleží: 

  • 1. platová trieda:  921,00 €
  • 2. platová trieda: 960,00 €
  • 3. platová trieda: 1 033,50 €
  • 4. platová trieda: 1 107,50 €
  • 5. platová trieda: 1 257,50 €
  • 6. platová trieda: 1 429,00 €
  • 7. platová trieda: 1 626,00 €.
Domov
Zdieľať
Diskusia