Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
16. júla 2024 o 21:41
Čas čítania 0:24

V rozhorúčenom aute na Spiši našli dieťa, záchranárom sa ho nepodarilo oživiť. Na vine je nedostatočná starostlivosť rodičov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Privolanej záchranke sa ho oživiť nepodarilo.

V obci Markušovce na Spiši našli v pondelok v rozhorúčenom aute dieťa, privolanej záchranke sa ho oživiť nepodarilo, potvrdila krajská policajná hovorkyňa z Košíc Lenka Ivanová.


„Popoludní došlo pred jedným z rodinných domov v dôsledku nedostatočnej starostlivosti zo strany rodičov k úmrtiu maloletej osoby, ktorá bola nájdená v zaparkovanom vozidle. Na miesto bola ihneď privolaná posádka rýchlej zdravotnej pomoci, ktorá sa maloletú osobu snažila oživiť, no lekár už musel konštatovať exitus,“ uviedla hovorkyňa.


Obhliadajúci lekár na tele dieťaťa podľa nej nenašiel známky zranenia a nariadil vykonať zdravotno-bezpečnostnú pitvu. Spišskonovoveský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Bližšie okolnosti prípadu nateraz polícia nezverejnila.

Domov
Zdieľať
Diskusia