Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
20. júla 2024 o 10:37
Čas čítania 0:39

O slovenský trh má záujem medzinárodne úspešná sieť pekární. Značka hľadá vhodného partnera

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Belgická sieť pekární Le Pain Quotidien by chcela otvoriť svoje prevádzky aj na Slovensku.

  • Medzinárodná sieť pekární Le Pain Quotidien chce na Slovensku otvoriť svoje prevádzky. Tie sa špecializujú najmä na raňajky, obedy a ľahké občerstvenie.
  • Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí na webe informuje, že hľadajú vhodného partnera so záujmom o gastronómiu a podnikanie.
  • Sieť pekární ponúka exkluzívne práva na rozvoj značky na slovenskom trhu.

Prečo je to dôležité: Hľadanie vhodného partnera na rozvoj značky predstavuje príležitosť pre miestnych podnikateľov a investorov, ktorí sa chcú zapojiť do rastúceho segmentu pekární a gastronómie.

Citát: „Generálny konzulát Slovenskej republiky v Bruseli informuje podnikateľskú verejnosť o výzve medzinárodnej siete Le Pain Quotidien s ponukou na výhradné zastúpenie spoločnosti na Slovensku, eventuálne v širšom regióne,“ píše ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí.

Širší kontext: Značka pekární od budúceho partnera očakáva skúsenosti s podnikaním v gastronómii alebo retailovom sektore, finančnú stabilitu a schopnosť investovať do projektu, znalosť lokálneho trhu a záujem o dlhodobú spoluprácu.

Le Pain Quotidien, v preklade Chlieb náš každodenný, je reťazec pekární a reštaurácií, ktorý vznikol v Bruseli v roku 1989.

Domov
Zdieľať
Diskusia