Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
4. augusta 2024 o 8:36
Čas čítania 0:19

VIDEO: V Terchovej vypískali ministerku Šimkovičovú. Dav ľudí na Jánošikových dňoch ukázal, čo si myslí o šéfke kultúry

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pri jej predstavovaní dali najavo, že nie je vítaná.

Ministerka kultúry Martina Šimkovičová navštívila 62. ročník medzinárodného folklórneho festivalu Jánošíkove dni v Terchovej. Ako však upozornila satirická stránka Zomri, návštevou zrejme nepotešila miestnych.

4. augusta 2024 o 10:06 Čas čítania 0:35 Raperka Luisa prehovorila o domácom násilí. S monoklom pod okom obvinila svojho priateľa z týrania Raperka Luisa prehovorila o domácom násilí. S monoklom pod okom obvinila svojho priateľa z týrania

Po tom, ako moderátorka galavečeru tradičných terchovských slávností spomenula, že sa na festivale nachádza aj Martina Šimkovičová, dav namiesto potlesku zareagoval pískaním a „bučaním“.

Jasný prejav odporu voči šéfke rezortu kultúry okomentovala moderátorka so slovami: „Terchovci sú srdeční ľudia a, myslím si, že sa celkom sluší aj pekne privítať potleskom, takže berme to, že toto bol aj ten potlesk.

Anketa:
Čo vravíš na prejav miestnych?
Súhlasím s ním.
Bolo to neslušné.
Súhlasím s ním.
74 %
5319 Hlasov
Bolo to neslušné.
26 %
1862 Hlasov
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia