Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
7. augusta 2024 o 13:11
Čas čítania 0:18

Progresívne Slovensko zvoláva protest a plánuje odvolávať ministerku Šimkovičovú

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na odvolanie šéfov štátnych inštitúcií zo strany ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej reagoval po bývalej prezidentke Zuzane Čaputovej aj predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka.

Predseda opozičného Progresívneho Slovenska Michal Šimečka reagoval na sociálnej sieti na včerajšie odvolanie šéfa Slovenského národného divadla Mateja Drličku a na dnešné odvolanie šéfky Slovenskej národnej galérie Alexandry Kusej. 

„PS začína okamžite zbierať podpisy na mimoriadnu schôdzu na odvolanie ministerky kultúry. Je to ona, kto na svojom mieste nemá čo robiť,“ napísalo na sociálnej sieti PS. Zároveň oznámili, že zvolávajú zhromaždenie na utorok 13.8. v Bratislave. Petíciu na odstúpenie ministerky Šimkovičovej podpísalo už viac ako 70-tisíc ľudí. 

Michal Šimečkaprotest
Michal Šimečka 
Progresívne Slovensko
Zobraziť galériu
(2)
Domov
Zdieľať
Diskusia