Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
7. augusta 2024 o 17:41
Čas čítania 0:27

MAPA: Pozri, kde všade videli medveďa. Na mnohých miestach nahlásili aj útoky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Body na mape sú zaznačené v dvoch farbách.

Portál Sprej na medveďa pravidelne aktualizuje interaktívnu mapu výskytu medveďov v blízkosti obcí, miest a ľudí. Portál upozorňuje, že mapa má iba informatívny charakter a nemusí zachytiť všetky miesta, na ktorých sa medvede pohybujú.

7. augusta 2024 o 15:25 Čas čítania 0:13 Medveď na Orave dohrýzol muža. Zaútočil na známom turistickom chodníku Medveď na Orave dohrýzol muža. Zaútočil na známom turistickom chodníku

„Mapa nezobrazuje populáciu medveďov na Slovensku. Na mape sú miesta, kde výskyt medveďa hlásili obce a upozorňovali občanov na ich pohyb. Nemusia na nej byť zahrnuté všetky udalosti a hlásenia. Lokality vyznačené na mape sú orientačné,“ informuje portál.

Body na mape sú zaznačené v dvoch farbách. Červená zobrazuje miesta, na ktorých došlo k priamemu stretu medzi človekom a medveďom. Čierne ikony zachytávajú hlásenia o výskyte či zahliadnutí šelmy. Po kliknutí na konkrétnu ikonu sa zobrazia dodatočné informácie.

Interaktívnu mapu nájdeš tu.
medveď
Zdroj: Sprej na medvede
Domov
Zdieľať
Diskusia