Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
14. augusta 2024 o 9:44
Čas čítania 0:36

Bratislava hľadá nových revízorov. Môžu si zarobiť až 2-tisíc eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Výška mzdy závisí od toho, koľko pokút revízor rozdá.

  • Dopravný podnik Bratislava hľadá nových revízorov, ponúka im garantovaný plat 884 eur, ktorý navyšujú príplatky.
  • Na portáli Profesia.sk informuje, že priemerná mzda sa pohybuje okolo 2-tisíc eur. Výška mzdy záleží od toho, koľko pokút revízor rozdá a koľko električeniek predá.
  • Zamestnávateľ ponúka potenciálnym záujemcom rôzne benefity vrátane zľavy až 90% z ceny ročného predplatného lístka na MHD aj pre rodinných príslušníkov.
  • Uchádzači musia ovládať anglický alebo nemecký jazyk na úrovni B1.

Citát: „Dôležitou vlastnosťou je príjemné vystupovanie v kombinácii s primerane asertívnou komunikáciou a odolnosť i rozvaha pri náročnejších až konfliktných situáciách, ktoré v niektorých prípadoch komunikácia s cestujúcimi prináša,“ píše DPB v inzeráte.

Širší kontext: Zamestnávateľ požaduje od záujemcov, aby boli odolní voči stresu, zvládali svoje emócie a mali schopnosť kriticky myslieť. Okrem zľavy na MHD ponúka aj benefit v podobe Multisport karty či príspevky a odmeny. Revízorov hľadal DPB aj v januári 2024 a ponúkal garantovaný plat 789 eur.

električka MHD bratislava dúbravka zástavka
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia