Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
20. augusta 2024 o 7:51
Čas čítania 1:18

Ficov poradca Chmelár a minister Taraba sa do seba pustili na Facebooku. Pohádali sa na téme LGBTI a správaní Štefana Kuffu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Chmelár sa na sociálnej sieti vyjadril k incidentu so Štefanom Kuffom.

  • Poradca predsedu vlády Roberta Fica Eduard Chmelár sa na sociálnej sieti vyjadril k nedeľňajšiemu incidentu Štefana Kuffu. V príspevku odsúdil jeho správanie a označil ho za „šialeného štátneho úradníka“, ktorý nevie rozoznať perverzný film od divadelného predstavenia.
  • V príspevku naráža aj na podpredsedu vlády a ministra životného prostredia Tomáša Tarabu, ktorý si podľa jeho slov vymýšľa báchorky o predstavení plnom LGBTI scén aj napriek tomu, že s touto tematikou predstavenie nemá nič spoločné.
  • Situácia medzi členmi politickej strany SNS začala byť dusná. Taraba Chmelárov príspevok komentoval a pýta sa, či sa opäť vrátil k progresívnym liberálom. Chmelár ho označil za internetového hulváta, ktorý klame.

Prečo je to dôležité: Spor medzi Chmelárom a Tarabom poukazuje na hlbokú politickú polarizáciu na Slovensku aj vo „vlastných radoch“. Správanie Štefana Kuffu, ako aj následná verejná výmena názorov medzi Chmelárom a Tarabom, poukazuje na problém politickej kultúry a správania verejných činiteľov. Očakáva sa, že osoby na vysokých politických pozíciách budú schopné viesť diskusiu vecne a s úctou, čo sa v tomto prípade nestalo.

14. septembra 2024 o 18:30 Čas čítania 2:02 FOTO: OUTFIT CHECK zo Žúru na zámku: Bunda od väzňa či perly za 550 € FOTO: OUTFIT CHECK zo Žúru na zámku: Bunda od väzňa či perly za 550 €

Citát: „Vy ste ešte poradca predsedu vlády alebo už ste sa vrátili k progresívnym liberálom, s ktorými ste niekedy vymetali Pride pochody a držali ste sa pod pazuchou s Michalom Havranom?,“ píše Taraba.

„Ak chcete so mnou diskutovať, skúste reagovať vecne ako podpredseda vlády hodný tohto statusu, a nie ako internetový hulvát, keď ste taký márnomyseľný, že sa už nedokážete za vlastné chyby a nepravdivé tvrdenia ani ospravedlniť. Navyše klamete aj v tomto prípade, lebo nikdy som na žiadnom Dúhovom pochode nebol,“ reagoval Chmelár.

Širší kontext: Štátny tajomník ministerstva životného prostredia Štefan Kuffa prerušil v nedeľu predstavenie Národného divadla Košice, ktoré sa konalo v obci Malá Franková. Kuffa začal určovať, pre koho je predstavenie vhodné a kto by mal zostať sedieť v hľadisku. Štátneho tajomníka nakoniec musel vyviesť starosta.

Činohra Moje baby, ktorá tajomníkovi prekážala, je príbeh o troch generáciách žien, o vnučke, matke a babke, ktoré hovoria o svojich životoch.

Prečítaj si aj tieto články:

19. augusta 2024 o 7:19 Čas čítania 0:48 VIDEO: Štefan Kuffa prerušil divadelné predstavenie. Divákom určoval, pre koho je vhodné a kto by mal zostať sedieť v hľadisku VIDEO: Štefan Kuffa prerušil divadelné predstavenie. Divákom určoval, pre koho je vhodné a kto by mal zostať sedieť v hľadisku
19. augusta 2024 o 20:13 Čas čítania 0:57 Šimkovičová si plánuje posvietiť na divadlo, ktorého vystúpenie prerušil Kuffa. Dôvodom má byť ohrozenie mravnej výchovy mládeže Šimkovičová si plánuje posvietiť na divadlo, ktorého vystúpenie prerušil Kuffa. Dôvodom má byť ohrozenie mravnej výchovy mládeže
19. augusta 2024 o 12:48 Čas čítania 0:38 Kuff Daddy či Walker, texaský ranger. Internet vtipne reaguje na Kuffu a jeho prerušenie divadelného predstavenia Kuff Daddy či Walker, texaský ranger. Internet vtipne reaguje na Kuffu a jeho prerušenie divadelného predstavenia

Späť
Zdieľať
Diskusia