Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
31. augusta 2024 o 16:42
Čas čítania 0:35

Po postupe Slovana do Ligy majstrov sa roztrhlo vrece so špekulantmi. Klub varuje fanúšikov pred podvodmi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slovan po prvýkrát vypredal 10-tisíc permanentiek.

  • Futbalový klub Slovan eviduje obrovský záujem o permanentky na zápasy. So záujmom prichádza aj veľké riziko podvodov, varujú fanúšikov.
  • Klub sa snaží zabrániť špekulantom a resellerom, aby lístky po kúpe ďalej nepredávali. V rámci opatrení zaviedli kúpu permanentky na konkrétne meno.
  • Na webe informujú, že predaj permanentiek bude zastavený buď najneskôr 3. septembra o 23.59, alebo pri dosiahnutí počtu 12 500 predaných permanentiek.

Citát:„Dôležité upozornenie! Vstupenky na Ligu majstrov budú vystavené na meno a priezvisko. Pri vstupe na štadión bude dôkladná kontrola uvedeného mena a priezviska na vstupenke s dokladom totožnosti. Preto nenakupujte vstupenky na čiernom trhu, iba výhradne cez oficiálne predajné kanály ŠK Slovan, ktorými bude mobilná aplikácia ŠK Slovan a web stránky www.vstupenky.skslovan.com a ticketportal.sk,“ píšu na webe.

Širší kontext: V prípade, že sa fanúšikovia nebudú môcť zúčastniť zápasu, môžu darovať permanentku na konkrétny zápas niekomu inému. Ich cena sa pohybuje od 120 do 2 400 eur. 

SLOVAN, LIGA MAJSTROV
Zdroj: TASR / Pavel Neubauer
Domov
Zdieľať
Diskusia