Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
7. septembra 2024 o 18:35
Čas čítania 0:41

Páchateľ, ktorý okradol partizána Vladimíra Strmeňa spoza mreží opísal, ako čin spáchal. Celá situácia ho mrzí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Páchateľ uviedol, že ho celá vec mrzí.

  • Muž, ktorý na 80. výročie SNP vykradol dom Partizána Vladimíra Strmeňa spoza mreží opísal, ako čin spáchal, informuje Nový Čas.
  • Do domu sa dostal cez vstupu bránu a následne po schodoch až ku druhým dverám, ktoré neboli zamknuté. Páchateľa neodradil ani pes. Pred lúpežou si myslel, že v dome nikto nebýva. 
  • Po tom, čo z domu ukradol veci išiel k cintorínu, kde mal bicykel, a odišiel. 
  • Páchateľ uviedol, že ho celá vec mrzí. Najviac to, že spôsobil staršiemu pánovi stres. Strmeňovi sa za incident ospravedlnil. 

Citát: „V dome si poobzeral každú miestnosť a bral, čo ho zaujalo. V jednej izbe našiel čiernu cestovnú tašku, do ktorej si ukladal veci, pričom si pamätá, že zobral vojenské vyznamenania, pamätné mince, plakety, medaily. Z ďalšej izby zobral projektor, čiernu tašku s notebookom a adaptérom,“ opísal páchateľ.

Širší kontext: Prokurátorka Okresnej prokuratúry Banská Bystrica podala sudcovi návrh na vzatie do väzby obvineného 30-ročného muža. Zlodej v dome narobili neporiadok a spôsobil škodu vo výške 7 000 eur.

Prečítaj si aj tieto články:

1. septembra 2024 o 14:21 Čas čítania 0:34 Krádež domu hrdinu SNP Vladimíra Strmeňa má dohru. Súd podal návrh na vzatie do väzby 30-ročného muža Krádež domu hrdinu SNP Vladimíra Strmeňa má dohru. Súd podal návrh na vzatie do väzby 30-ročného muža
30. augusta 2024 o 12:27 Čas čítania 1:00 Počas osláv SNP okradli bývalého partizána. Zlodeji vedeli, že 96-ročný vojnový veterán nebude doma Počas osláv SNP okradli bývalého partizána. Zlodeji vedeli, že 96-ročný vojnový veterán nebude doma
7. septembra 2024 o 11:12 Čas čítania 1:02 Vláda upraví niektorým študentom prístup k podpore. Zmeny sa budú týkať učebných plánov, prerušenia štúdia či školného Vláda upraví niektorým študentom prístup k podpore. Zmeny sa budú týkať učebných plánov, prerušenia štúdia či školného
strmeň
Zdroj: Wikimedia Commons/Maroš Merc
Domov
Zdieľať
Diskusia