Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
refresher team
9. septembra 2024 o 8:37
Čas čítania 0:43

VIDEO: Mladý muž napadol v Prahe tehotnú ženu. Okoloidúci rázne zasiahol

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Muž na ženu najprv útočil len slovne a vulgárne jej nadával.

Na pražskej zastávke Masarykovo nádraží mladý muž slovne napadol ženu, ktorá si celý incident natočila na video. Keď sa ju pokúsil fyzicky napadnúť, zasiahol okoloidúci, ktorý ho zrazil na zem a niekoľkokrát udrel. Video sa následne stalo virálnym na sociálnych sieťach.

Nie je jasné, kedy sa incident stal. Ako zistila redakcia spravodajstva CNN Prima, útok nikto nenahlásil, takže ho polícia nevyšetruje.

Verejnosť na internete však incident zaujal a reakciu muža, ktorý zasiahol, si pochvaľuje. Video sa začína výkrikom mladého muža. Žena mala byť podľa niektorých komentárov tehotná, ale z videa to nie je jasné.

Keď sa ho opýtala, čo to robí, nazval ju „k***ou“. Potom k nej pristúpil a udrel ju rukou. Na videu je následne vidieť, ako iný muž zrazí útočníka na zem. „Upokoj sa, upokoj sa,“ hovorí mu potom, ako mu zasadí viacero rán. Muž do mladého útočníka na záver kopol a poslal ho preč.

Domov
Zdieľať
Diskusia