Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
13. septembra 2024 o 15:44
Čas čítania 0:31

ZOZNAM: Rapídne ochladenie so sebou prinieslo veľkú zmenu. Niektoré Slovenské mestá spúšťajú kúrenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Firma MH Teplárenský holding sa rozhodla zapnúť radiatóry vo viacerých slovenských mestách. Dôvodom má byť skúšobná prevádzka kúrenia.

Spoločnosť MH Teplárenský holding spúšťa vo viacerých slovenských mestách skúšobnú prevádzku kúrenia. Radiátory sa po dlhých mesiacoch zohrejú v Bratislave, Martine, Trnave a Žiline. Spoločnosť sa rozhodla pristúpiť k skúšobnému plánu preto, aby si obyvatelia otestovali svoje zariadenia,

Vykurovanie sa bežne začína, až keď vonkajšia teplota klesne pod 13 °C aspoň na dva dni po sebe.

Aby sa počas skúšobnej lehoty zamedzilo plytvaniu, vykurovanie sa automaticky vypne, ak denná teplota vzduchu stúpne nad 17 °C a opäť sa zapne po poklese teploty pod 15 °C.

„Dôvodom spustenia vykurovania je vytvorenie podmienok pre odberateľov na odskúšanie svojich technologických zariadení pred vykurovacou sezónou. Súčasne MHTH reaguje na aktuálne klimatické podmienky s predpoveďou ochladenia a požiadaviek odberateľov o vykurovanie v chladných častiach dňa,“ dodala spoločnosť.

Skúšobná prevádzka začína už od dnes v Bratislave, Trnave, Žiline a Martine.

Domov
Zdieľať
Diskusia